Šufan / Recepty / Dýňový hummus s Ořechianem

Dýňový hummus s Ořechianem

Hledáte rychlý podzimní recept, který pohladí na jazyku i na duši? Dýňový hummus s našim Ořechianem dodá vašemu podzimu tu pravou atmosféru. Jemně nasládlá pečená dýně, tahini a špetka chilli dělají z tohoto hummusu skvělou podzimní variaci na klasiku. Vychutnejte si ho s čerstvým chlebem nebo zeleninou a nechte se unést jeho sametovou konzistencí i jedinečnou chutí.

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 25 minut

Počet porcí: 1

Palm oil Gluten free
Nakoupit suroviny

Ingredience

  • 200 g cizrny
  • 250 g dýňového pyré 
  • 3 stroužky česneku
  • 3 PL tahini 
  • 2 PL olivového oleje
  • šťáva z ½ citrónu
  • 1 PL Ořechiana
  • sůl, pepř, chilli

Postup:

Dýni očistěte, zbavte semínek a nakrájejte na plátky. Na plechu ji promíchejte s olivovým olejem, solí, pepřem a chilli a pečte v troubě doměkka. Mezitím do mixéru vložte propláchnutou cizrnu, česnek, tahini, olivový olej, citrónovou šťávu, ořechiano a upečenou dýni. Vše společně rozmixujte do hladké konzistence a podávejte s čerstvým chlebem nebo zeleninou. Dobrou chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

Dýňový hummus s Ořechianem Dýňový hummus s Ořechianem
Dýňový hummus s Ořechianem Dýňový hummus s Ořechianem

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Syrniki s mandlovým máslem

Syrniki s mandlovým máslem

Doba přípravy: 15 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
8:00–16:30

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM