Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít v pondělí
Vyzkoušejte tento lehký, nadýchaný a osvěžující dezert do teplých jarních i letních dní. Příprava vám nezabere příliš mnoho času a výsledek za to skutečně stojí. Mňam!
Ingredience
Na těsto:
Na náplň:
Troubu předehřejte na 160 °C. Bílky oddělte od žloutků. Žloutky utřete s prosátou moukou a sladidlem. Bílky vyšlejte v tuhý sníh. Následně obě části smíchejte a vytvořte těsto. To potom nalijte na plech vyložený pečicím papírem a rovnoměrně rozetřete. Pečte v předehřáté troubě 10 minut.
Upečený plát srolujte a nechte vychladnout. Mezitím si připravte krém – smetanu vyšlehejte do tuha a postupně k ní přimíchávejte zbylé ingredience. Základ na roládu rozrolujte, potřete ⅔ krému a znovu srolujte. Zbylou část krému rozetřete na vršek rolády a ozdobte dalšími borůvkami.
Hotovou roládu nechejte uležet pár hodin v lednici. Dobrou chuť!
Autor: Michaela Dobiášová
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.