249 Kč
169 Kč
249 Kč
159 Kč
999 Kč
379 Kč
Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít v úterý
Nepečený cheesecake je vždycky dobrá volba. Obzvlášť pokud nemáte čas nebo chuť upéct ten klasický. Vyzkoušejte náš jedinečný recept, kde prim hrají křupavá kokosová hnízda, svěží tvarohovo-pudinkový krém, mandlové máslo a spousta jahod. Mńam!
Ingredience
Na korpus:
Na krém:
Nahoru:
Ze všeho nejdřív si uvaříme pudink podle návodu na obalu, při jeho přípravě ale použijeme jen poloviční množství mléka – tedy 250 ml, díky tomu bude pudink pořádně hustý. Pudink necháme vychladnout.
Kokosová hnízda vysypeme do pekáčku a rozdrtíme na menší kousky.
Přidáme mandlové máslo a roztopené ghíčko (nebo klasické máslo), promícháme a vytvoříme základ našeho cheesecaku, který rozprostřeme hezky od kraje ke kraji pekáčku.
Základ dáme stranou a vrhneme se do přípravy krému. Ve větší míse spolu smícháme vychladnutý pudink, tvaroh, ricottu, chia semínka, citronovou šťávu a med.
Hotový krém rovnoměrně naneseme na korpus. Ozdobíme džemem, mandlovým máslem a lyofilizovaným ovocem a dáme chladit na pár hodin (ideálně přes noc) do lednice.
Autor: Michaela Dobiášová
Kontakt
Tel.
+420 252 252 095
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 7:30–16:00
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.