Šufan / Recepty / Fermentované vločky

Fermentované vločky

Fermentované vločky jsou hitem poslední doby. Skvěle chutnají a navíc mají blahodárný vliv na naše zdraví. Fermentovat vločky je velice jednoduché. Návod na jejich přípravu pro vás připravila Klára Waldhauserová.

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 45 minut

Počet porcí: 1

Palm oil Gluten free Vegan friendly
Nakoupit suroviny

Ingredience

Suroviny:

Postup:

Vločky namočte s tekutinou v poměru 1:2 (například 50 g vloček a 100 g vody). Stačí když vločky nasypete do misky, zalijete tekutinou a misku přiklopíte talířkem. Fermentace by měla probíhat ideálně 8-12 hodin při pokojové teplotě.

Vločky používejte vždy jemně mleté. Co se týká tekutiny, sami zkuste, co vám bude vyhovovat nejlíp. Můj momentálně nejoblíbenější poměr je 50 g vloček, 50 g kefíru a 50 g vody. Zkusit můžete samozřejmě kravské nebo rostlinné mléko. 

Namáčím si je vždycky večer a ráno máte rychlou super snídani. Pokud rádi snídáte každý den podobně, zkuste si vloček naložit klidně více a ráno si vždy odeberete. Takto fermentované vločky skladujte v lednici.

 

Fermentované vločky

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Šufanovy koblížky

Šufanovy koblížky

Doba přípravy: 60 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Šufanovy koblížky

Šufanovy koblížky

Doba přípravy: 60 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
8:00–16:30

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM

Vánoce