199 Kč
199 Kč
29 Kč
999 Kč
229 Kč
149 Kč
Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít v úterý
Fermentované vločky jsou hitem poslední doby. Skvěle chutnají a navíc mají blahodárný vliv na naše zdraví. Fermentovat vločky je velice jednoduché. Návod na jejich přípravu pro vás připravila Klára Waldhauserová.
Ingredience
Suroviny:
Vločky namočte s tekutinou v poměru 1:2 (například 50 g vloček a 100 g vody). Stačí když vločky nasypete do misky, zalijete tekutinou a misku přiklopíte talířkem. Fermentace by měla probíhat ideálně 8-12 hodin při pokojové teplotě.
Vločky používejte vždy jemně mleté. Co se týká tekutiny, sami zkuste, co vám bude vyhovovat nejlíp. Můj momentálně nejoblíbenější poměr je 50 g vloček, 50 g kefíru a 50 g vody. Zkusit můžete samozřejmě kravské nebo rostlinné mléko.
Namáčím si je vždycky večer a ráno máte rychlou super snídani. Pokud rádi snídáte každý den podobně, zkuste si vloček naložit klidně více a ráno si vždy odeberete. Takto fermentované vločky skladujte v lednici.
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.