Šufan / Recepty / Fermentované vločky

Fermentované vločky

Fermentované vločky jsou hitem poslední doby. Skvěle chutnají a navíc mají blahodárný vliv na naše zdraví.

Fermentovat vločky je velice jednoduché. Návod pro Vás připravila Klára Waldhauserová.

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 45 minut

Počet porcí: 1

Palm oil Gluten free

Ingredience

Suroviny:

Postup:

Vločky namáčím s tekutinou v poměru 1:2 (například 50g vloček + 100g vody). Stačí když vločky nasypete do misky, zalijete tekutinou a misku přiklopíte talířkem. Fermentace by měla probíhat ideálně 8 - 12 hodin při pokojové teplotě

Vločky používám vždy jemně mleté. Co se týká tekutiny, sami zkuste, co vám bude vyhovovat nejlíp. Můj momentálně nejoblíbenější poměr je 50g vloček, 50g kefíru a 50g vody. Zkusit můžete samozřejmě kravské nebo rostlinné mléko. 

Namáčím si je vždycky večer a ráno máte rychlou super snídani. Pokud rádi snídáte každý den podobně, zkuste si vloček naložit klidně více a ráno si vždy odeberte. Takto fermentované vločky skladujte v lednici.

 

Fermentované vločky

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Šufanovy koblížky

Šufanovy koblížky

Doba přípravy: 60 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Šufanovy koblížky

Šufanovy koblížky

Doba přípravy: 60 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Reklamační protokol

Zásady ochrany osobních údajů

Formulář pro odstoupení od smlouvy

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM