Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít zítra
Že jste ještě o hráškovém hummusu neslyšeli? Tento skvělý recept pro nás připravila bývalá kreativní šéfkuchařka Ambiente a členka Forbes 30pod30 Jana Jelič. Tak ať vám na vaší snídani či svačině chutná!
Ingredience
Hráškový hummus s pistáciovým máslem
Cizrnu namočte přes noc, v nové vodě ji vařte se špetkou jedlé sody do měkka. Ve výkonném mixéru nejdříve rozmixujte pistáciové máslo s vodou, vodou z cizrny a špenátem, pak přijdete ostatní ingredience a rozmixujte do jemna. Ideální je, když se hummus dělá z ještě vlažné cizrny. Konzistence vlažného hummusu může být řidší, ale když vychladne, tak je ideální.
Podávejte na chlebu s pošírovaným vejcem a posypte nasekanými bylinkami (máta, koriandr a petržel) smíchanými s podrcenými pistáciemi a troškou olivového oleje, soli, pepře a octa nebo citronu.
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.