Francouzský toast po šufanovsku si určitě oblíbíte, pokud milujete sladké snídaně. A když není po ruce čerstvé ovoce, naše lyofilizované jahody dodají vaší snídani tu správnou chuť.
Postup:
V míse metličkou rozšleháme vejce, poté přidáme mléko a cukr. Připravenou směs na obalování necháme chvíli stranou. Mezitím si připravíme tousty. Čtyři namažeme vydatnou vrstvou čokoládové pomazánky a posypeme mandlemi. Na namazaný toust přiklopíme suchý a mírně ho přitlačíme rukou, aby držely u sebe.
Rozehřejeme si pánev s máslem.
Promazané tousty obalíme v míse s vajíčky a mlékem. Z každé strany necháme toust chvilku nasáknout. Poté je dáme na pánev a smažíme dozlatova. Voňavé francouzské tousty podáváme teplé s lyofilizovanými jahodami, sirupem a šlehačkou. Bon appétit!