Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít v úterý
Už nějakou dobu nám vrtalo hlavou, jak se s vámi častěji potkávat. Rádi bychom vám totiž víc ukazovali, co se z našich ořechů, másel, granol a kaší dá všechno vykouzlit. A se začátkem léta rozjedeme jeden náš nápad, ze kterého jsme fakt hodně nadšení.
Jak určitě víte, hodně nás baví nejrůznější formy práce s fajn podniky, ať už jsou to spolupráce se skvělými pekárnami, poctivými zmrzlinárnami, kavárnami nebo restauracemi. A tak jsme oslovili několik podniků, kterým věříme, a naplánovali speciální letně-podzimní brunch tour. Přidáte se?
Vždy na jeden den v měsíci zajedeme do jednoho konkrétního podniku, kde budete mít možnost ochutnat speciální menu, ve kterém budou hrát prim šufanovské suroviny.
A nebyli bychom to my, kdybychom tomu nedali něco navíc. Na jednotlivých menu bude spolupracovat Jana Jelič, skvělá kuchařka, která byla v minulosti kreativní šéfkuchařkou pro restaurace značky Ambiente. Jana má ohromné zkušenosti i ze zahraniční a stála u sestavování spousty skvělých receptů a konceptů restaurací v Česku. Ta to v kuchyni prostě umí roztočit.
Tak se na naši Brunch tour určitě zastavte! Na sociálních sítích vám vždy dáme vědět, jestli vyrážíme právě do vašeho města. Nebojte, nepůjde o nějakou nóbl uzavřenou společnost, naopak! Bude to fajn příležitost se setkat a ochutnat jídla, která jinde neochutnáte. Menu vás dost určitě inspirují i k vlastnímu tvoření.
A začínáme v Praze v podniku Goodlok na Jungmaňáku. Ochutnat budete moci třeba třeba salát s chřestem, pistáciovým dresinkem a pistáciemi. Ale i mnoho dalších skvělých receptů. Mňam!
17. 6. Praha Goodlok
16. 7. Plzeň Walterpilsen
6. 8. Prostějov Canall
18. 9. Brno Kafe Friedrich
30. 10. Bratislava Otto!
10. 12. České Budějovice Café Datel
A další budou přibývat!
Autor: Tým Šufanu
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 7:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.