Šufan / Recepty / Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Hledáte recept na nejlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, právě jste ho našli. Tento recept pro vás připravila talentovaná kuchařka a naše ambasadorka Klára Waldhauserová. Klárka se nám přiznala, že dlouhé roky měli různé receptury při pečení chlebíčku, a až s tímhle je po dlouhé době opravdu spokojená. Tak snad vám bude chutnat. 

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 90 minut

Počet porcí: 12

Palm oil

Ingredience

100 g arašídového másla

50 g másla

2 vejce

200 g třtinového cukru

3 banány

170 g hladké špaldové mouky

1 lžička jedlé sody

1 lžička prášku do pečiva

1/2 lžičky soli

60 ml mléka

150 g vlaškých ořechů nebo třeba čokolády

Postup:

Arašídové máslo rozpustíme s máslem. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Do pěny přidáme spojená másla, rozmačkané banány, mléko, všechny smíchané suché ingredience a ořechy. Pečeme při 160 °C 50–60 minut.

Tento recept vznikl ve spolupráci s naší ambasadorkou Klárou Waldhauserovou

Banánový chlebíček Banánový chlebíček
Banánový chlebíček

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Skleničkové recepty

Skleničkové recepty

Doba přípravy: 10 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Skleničkové recepty

Skleničkové recepty

Doba přípravy: 10 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Reklamační protokol

Zásady ochrany osobních údajů

Formulář pro odstoupení od smlouvy

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM