Banánový chlebíček
Hledáš recept na nejlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, právě jste ho našli. Tento recept pro vás připravila talentovaná kuchařka a naše ambasadorka Klára Waldhauserová. Klárka se nám přiznala, že dlouhé roky měli různé receptury při pečení chlebíčku, a až s tímhle je po dlouhé době opravdu spokojená. Tak snad vám bude chutnat.
100 g arašídového másla
50 g másla
2 vejce
200 g třtinového cukru
3 banány
170 g špaldové mouky
1 lžička jedlé sody
1 lžička prášku do pečiva
1/2 lžičky soli
60 ml mléka
150 g vlaškých ořechů nebo třeba čokolády
Postup:
Arašídové máslo rozpustíme s máslem. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Do pěny přidáme spojená másla, rozmačkané banány, mléko, všechny smíchané suché ingredience a ořechy. Pečeme při 160 °C 50–60 minut.
Tento recept vznikl ve spolupráci s naší ambasadorkou Klárou Waldhauserovou


