Šufan / Recepty / Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Hledáte recept na nejlepší banánový chlebíček? Gratulujeme, právě jste ho našli. Tento recept pro vás připravila talentovaná kuchařka a naše ambasadorka Klára Waldhauserová. Klárka se nám přiznala, že dlouhé roky měli různé receptury při pečení chlebíčku, a až s tímhle je po dlouhé době opravdu spokojená. Tak snad vám bude chutnat. 

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 90 minut

Počet porcí: 12

Palm oil
Nakoupit suroviny

Ingredience

100 g arašídového másla

50 g másla

2 vejce

200 g třtinového cukru

3 banány

170 g hladké špaldové mouky

1 lžička jedlé sody

1 lžička prášku do pečiva

1/2 lžičky soli

60 ml mléka

150 g vlaškých ořechů nebo třeba čokolády

Postup:

Arašídové máslo rozpustíme s máslem. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Do pěny přidáme spojená másla, rozmačkané banány, mléko, všechny smíchané suché ingredience a ořechy. Pečeme při 160 °C 50–60 minut.

Tento recept vznikl ve spolupráci s naší ambasadorkou Klárou Waldhauserovou

Banánový chlebíček Banánový chlebíček
Banánový chlebíček

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Skleničkové recepty

Skleničkové recepty

Doba přípravy: 10 minut

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Skleničkové recepty

Skleničkové recepty

Doba přípravy: 10 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
8:00–16:30

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM