Šufan / Recepty / Horká čokoláda se šlehačkou

Horká čokoláda se šlehačkou

Jednoduché a přitom tak lahodné. Kdy by neznal chuť horké čokolády! A co takhle vyrobit si ji doma? S naším receptem a naší vynikající šedesátiprocentní čokoládou nejen, že neuděláte chybu, ale navíc připravíte pro mlsné jazýčky vás a vašich hostů skutečně kvalitní slaďoučké překvapení.

Náročnost: Poprvé v kuchyn

Doba přípravy: 10 minut

Počet porcí: 2

Palm oil Gluten free

Ingredience

2 porce

Ingredience:

350 ml mléka

160 g tmavé čokolády

300 ml smetany ke šlehání

2 lžičky moučkového cukru

Skořice a ořechy na posypání

Postup:

  1. V hrnci se silnějším dnem nechte rozpustit v mléce na středním plameni čokoládu.
  2. Průběžně míchejte vařečkou a jakmile bude čokoláda rozpuštěná, tak stáhněte plamen.
  3. Ve vyšší odměrce si připravte smetanu ke šlehání s cukrem.
  4. Šlehačem ji šlehejte do pevnější konzistence několik minut.
  5. Čokoládu rozlijte do hrnků.
  6. Ozdobte ji šlehačkou a vršek posypte skořicí a ořechy.
Horká čokoláda se šlehačkou Horká čokoláda se šlehačkou
Horká čokoláda se šlehačkou

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Francouzský "Šufan" toust

Francouzský "Šufan" toust

Doba přípravy: 15 minut

Celozrnné skořicové rolky

Celozrnné skořicové rolky

Doba přípravy: 140 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 6.45–16.00

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Formulář pro odstoupení od smlouvy

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
6.45–16.00

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM