Trvá to jen minutu
0 Kč
0
Doprava zdarma nad 1200 Kč
Můžete mít zítra
Zimní dny si žádají recepty, které potěší tělo i duši. A tento pestrobarevný salát s pečenou batátou, kadeřávkem a granátovým jablkem je právě takový! Připravte si ho snadno a rychle na oběd nebo večeři a užijte si kombinaci chutí, která vás nezklame.
Ingredience
Na salát:
Na zálivku:
Batátu očistěte, nakrájejte na kostky a dejte na plech vyložený pečicím papírem. Promíchejte s trochou oleje a pečte v troubě předehřáté na 180 °C, dokud nezměkne. Vedle na plech přidejte umytý a usušený kadeřávek – ten pečte pouze 5–10 minut, aby získal zlatavou barvu, ale zůstal křupavý. Mezitím si připravte kuskus podle návodu na obalu. Ve velké míse smíchejte rukolu, upečený kadeřávek, měkké batáty, na kostky nakrájené jablko, granátové jablko, kuskus a rozdrobenou fetu. Připravte si zálivku z dijonské hořčice, olivového oleje, balsamica, Ořechiana, soli a pepře. Salát zalijte zálivkou, vše důkladně promíchejte a podávejte. Dobrou chuť!
Autor: Michaela Dobiášová
Kontakt
Tel.
+420 731 469 919
E-mail:
[email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30
Dokumenty
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Sufan.cz
Cookies
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.