Šufan / Recepty / Kořeněná horká čokoláda z ořechového mléka

Kořeněná horká čokoláda z ořechového mléka

Přichází podzim a s ním i čas na šálek lahodné horké čokolády. Jana Jelič si však pro vás připravila ne jen tak ledajakou! Ochutnejte kořeněnou horkou čokoládu s chai latte, která zahřeje na těle i na duši. 

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 25 minut

Počet porcí: 2

Palm oil Gluten free

Ingredience

Na přípravu čokolády:

Lze přidat:

  • 2 g grass-fed kolagenu
  • 10 g MCT oleje

Na ozdobu:

Postup:

Do vyšší nádoby nebo odměrky přidejte lískoořechové máslo, čokoládu, chai latte koření a špetku soli. Pokud chcete, aby byla čokoláda extra výživná a chcete snížit její glykemický index, přidejte také kolagen a MCT olej. Zalijte čerstvě převařenou vodou (cca 80 °C) nebo mlékem a promixujte tyčovým mixérem, dokud se všechny suroviny nespojí do krásně hladké, krémové konzistence. Nalijte do hrníčků a ozdobte sušenými květy růží a malinami. A teď už si jen zbývá vychutnat šálek kořeněné horké čokolády – ideální pro sychravé večery!

Autor: Jana Jelič

Kořeněná horká čokoláda z ořechového mléka

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 7:00–16:30

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
7:00–16:30

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM