Přichází podzim a s ním i čas na šálek lahodné horké čokolády. Jana Jelič si však pro vás připravila ne jen tak ledajakou! Ochutnejte kořeněnou horkou čokoládu s chai latte, která zahřeje na těle i na duši.
Náročnost: Poprvé v kuchyni
Doba přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2
Ingredience
Na přípravu čokolády:
Lze přidat:
Na ozdobu:
Do vyšší nádoby nebo odměrky přidejte lískoořechové máslo, čokoládu, chai latte koření a špetku soli. Pokud chcete, aby byla čokoláda extra výživná a chcete snížit její glykemický index, přidejte také kolagen a MCT olej. Zalijte čerstvě převařenou vodou (cca 80 °C) nebo mlékem a promixujte tyčovým mixérem, dokud se všechny suroviny nespojí do krásně hladké, krémové konzistence. Nalijte do hrníčků a ozdobte sušenými květy růží a malinami. A teď už si jen zbývá vychutnat šálek kořeněné horké čokolády – ideální pro sychravé večery!
Autor: Jana Jelič
Sufan.cz