Šufan / Recepty / Proteinový jablečný koláč s drobenkou

Proteinový jablečný koláč s drobenkou

Milujete dezerty, které jsou jednoduché, voňavé a plné chuti? Zapečená jablka s ořechovou drobenkou jsou přesně taková! Sladká, skořicová, krásně křupavá – a nejlepší ještě teplá se zmrzlinou nebo třeba poctivou lžící řeckého jogurtu.

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 50 minut

Počet porcí: 3

Palm oil Gluten free
Nakoupit suroviny

Ingredience

Na jablečnou vrstvu:

Na drobenku:

Postup:

Troubu předehřejeme na 180 °C. Jablka omyjeme, nakrájíme na menší kostky a promícháme je ve formě se skořicí, perníkovým kořením, kukuřičným škrobem a pomerančovou šťávou. V míse smícháme všechny ingredience na drobenku a důkladně promícháme, aby vznikly křupavé kousky. Směs rovnoměrně rozprostřeme na jablka a dáme péct do trouby na 30–40 minut dozlatova. Podáváme ještě teplé, ideálně s vanilkovou zmrzlinou nebo řeckým jogurtem.

Autor: Michaela Dobiášová

Proteinový jablečný koláč s drobenkou Proteinový jablečný koláč s drobenkou
Proteinový jablečný koláč s drobenkou Proteinový jablečný koláč s drobenkou

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 7:30–16:00

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
7:30–16:00

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM