Šufan / Recepty / Ranní kaše s příchutí jablečného štrúdlu

Ranní kaše s příchutí jablečného štrúdlu

Vůně pečených jablek a skořice k tomuto období neodmyslitelně patří. Tak proč je nezkusit zakomponovat do ranní kaše? Slibujeme, že tahle lahůdka bude váš nový snídaňový oblíbenec.

Náročnost: Poprvé v kuchyni

Doba přípravy: 10 minut

Počet porcí: 1

Palm oil Gluten free
Nakoupit suroviny

Ingredience

Na základ:

Navrch:

Postup:

V misce smíchejte ovesné vločky, chia semínka, kefír, řecký jogurt a skořici. Směs dejte do lednice a nechte odležet alespoň na dvě hodiny, ideálně přes noc. Na pánvi rozehřejte ghí nebo máslo a dozlatova na něm opečte na kostky nakrájené jablko společně s rozinkami a pekany. Vychlazený a uleželý základ kaše navrstvěte do misky, přidejte opečenou jablečnou směs a zakápněte javorovým sirupem. Dobrou chuť!

Autor: Michaela Dobiášová

V receptu se neobejdete bez

Pokračujte s námi v tvoření

Celozrnné skořicové rolky

Celozrnné skořicové rolky

Doba přípravy: 140 minut

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba: 8:00–16:30

Dokumenty

Obchodní podmínky

Reklamační řád

Zásady ochrany osobních údajů

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Kontakt

Tel. +420 731 469 919
E-mail: [email protected]
Pracovní doba Po-Pá:
8:00–16:30

Cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Nastavení cookies

Velkoobchod

Nákup

Registrace

Nakupujte pro svůj obchod
Šufan VE VELKÉM